Pusat Akses


Pemberitahuan:

Gambar Pusat Akses

Adalah dimaklumkan bahawa Pusat Akses Sekolah ditutup buat sementera waktu kerana mengalami masalah pendawaian elektrik yang sangat serius dan akan dibuka semula jika masalah ini berakhir. Pihak sekolah telah mengemukakan permohonan kepada pihak Kementerian Pelajaran Malaysia bagi menyelesaikan masalah ini. Susulan itu, pada bulan Februari 2011, beberapa pegawai daripada Bahagian Teknologi Pendidikan (BTPN), Jabatan Pelajaran Negeri Sabah telah datang meninjau keadaan sebenar dan laporan rasmi akan dipanjangkan ke Kementerian Pelajaran Malaysia.

Pada bulan April, pihak sekolah telah menerima surat daripada Bahagian Teknologi Pendidikan, Jabatan Pelajaran Negeri Sabah menyatakan Pusat Akses SKBS mendapat perhatian yang serius daripada pihak kementerian untuk dilakukan pembaikan dengan segera. Walau bagaimanapun, sehingga artikel ini ditulis, belum ada sebarang tindakan yang diterima oleh pihak sekolah.

Berikut sebahagian gambar-gambar Pusat Akses Sekolah.

Advertisements

2 Responses to Pusat Akses

  1. Rohani Mohd Hassan berkata:

    Tahniah atas pencapaian dan kemajuan S.K.B.S…!!! Kami ingin mengetahui sejarah S.K.B.S,kami berharap agar encik/cik boleh menunjukkan lebih banyak sejarah 2009(foto,video,maklumat,pencapaian,penyertaan)pada tahun berikut. kami amatlah mengharapkan kerjasama encik/cik.

    TERIMA KASIH.

    • skbswebmaster berkata:

      Memandangkan blog ini baru wujud, maka hanya entri mulai tahun 2011 sahaja yang dapat dibuat. Ini kerana baru tahun ini saya memegang jawatan guru ICT. Walau bagaimanapun, saya akan memasukkan entri-entri bahagian History secara berperingkat dari masa ke semasa. Teruskan melayari blog ini dan promosikan kepada rakan-rakan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s